fredag den 1. maj 2009

Besøg af Sparkær børnehave

I dag (d. 30. april), havde Niclas sidste dag i Sparkær børnehave, så vi havde aftalt at børnehaven fra hans stue (søstjernenne) skulle på besøg hos Niclas og spise madpakker på græsplænen.

Niclas tog i børnehave som altid, da han gerne ville med ud og kører bus, og så kunne han også lige sige farvel til børnene og de voksne på de andre stuer.

De tog bussen fra Sparkær ca. kl. 10.15 og var hjemme hos Niclas ved 10.30 tiden. Så snart børnene var ankommet gik de straks i gang med at lege, med alt Niclas' legetøj. Børnene hyggede sig rigtig fra start til slut.
Ved 11.30 tiden skulle der spises madpakker, så der blev fundet et tæppe, som vi alle kunne sidde på. Da madpakkerne var blevet spist, fik vi også lidt saftevand, inden der skulle leges videre.

Lidt senere var det tid til kage og saftevand inden søstjernen skulle hjem igen. Derefter var det tid for søstjernerne at komme tilbage til Sparkær. Men inden de tog afsted var der farvel og krammere til Niclas, og vi lovede dem, at vi nok skulle komme og besøge dem.

Der var drøn på lige fra "søstjernene" kom hjem til Niclas, og til de tog hjem igen...

Så blev det tid til madpakker og saftevand...

Tid til lidt hyggesnak med Karina...

Lige et gruppebillede før vi skulle have kage og saftevand...

Så fik vi kage og saftevand....

Farvel krammere fra dem alle inden de skulle hjem igen...

Et sidste farvel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar