mandag den 29. juli 2013

Tøsetur til KBH

Så blev det endelig 22 juli... har i lang tid, sammen med en veninde planlagt en tur til KBH i forbindelse med Robbie Williams koncerten i Parken.

Min veninde havde fået et gavekort til Skt. Petri hotel på en overnatning på en stor suite inkl. morgenmad, men da vi ikke synes, at vi havde brug for det, fik vi lavet det om til en mindre suite i 2 overnatninger i stedet for... så var der også lidt tid til sightseeing i storbyen.

Vi kørte derover sammen med min venindes søster og mand, da de også skulle derover... så kunne vi lige så godt splejse om udgifterne til turen...

Mens vi ventede på, at kunne tjekke ind på hotellet, gik vi lige en "runde" i nærheden af hotellet, og kom forbi en Frosen Yougurt is-butik, så den skulle vi da lige ind og prøve.

Min is fra Frozen Yougurt.... smagte super!!

Da vi havde spist is, var det tid til at tjekke ind... Suiterne på Skt. Petri ligger i hjørnerne, så man har en "god" udsigt, og får masser af lys ind....

Billeder fra hotellet....
Suiten havde både lille gang, stue,
soveværelse og stort badeværelse
Det var sjovt at prøve, at have sådan en suite, men ikke lige noget vi havde brug for, da vi mere eller mindre enten ikke var på hotellet, og når vi var, så brugte vi mest soveværelset... men dejligt med sådan et stort badeværelse. Og så var det jo et plus, at vi boede der ganske gratis :)
Dog havde vi nogle problemer med toilettet... ville ikke altid skylle ud, og så løb det - lidt irriterende da det er en af de vigtigste ting på badeværelset... men vi overlevede da, at det ikke blev lavet imens vi var der... 


Vi var som sagt derovre for at se Robbie Williams i Parken d. 22 juli... og kom da også afsted d. 23, men det kan I læse om i et andet indlæg (kommer senere)...

Hver morgen er der morgenmadsbuffet på hotellet... og der er alt hvad man kunne tænke sig indenfor morgenmad... om det så er brød, pålæg, frugt, yoghurt (diverse "drys"), samt forskellige æg, pølser og bacon... der var også diverse drikkevarer, og hvis der var noget de ikke havde, så kunne de sikkert skaffe det til en :)

Tirsdag skulle jeg lige mødes med min faster, som jeg ikke havde set i flere år, så vi fik lige opdateret hinanden på de 2 timer vi havde sammen... det var nu dejligt at se hende igen :)

Ud over koncerterne, fik vi faktisk ikke lavet det vilde, da det var mega varmt, så man kunne ikke rigtig holde ud til, at færdes ude... men fik da lige set strøget, og det der var lige omkring hotellet... hvilket var fint, da der var de butikker man lige skulle bruge der :)

Onsdag var det tid til at tage hjem igen... og selvom turen hjem plejer at føles lang, så gik tiden forbavset hurtigt, så var hurtig hjemme hos familien igen!!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar