mandag den 29. juli 2013

Robbie Williams

Som du måske allerede har læst i mit tidligere indlæg, så har mig og en veninde (Anettes Univers) været en tur i KBH og opleve lidt... der iblandt Robbie Williams i Parken...

Det var egentlig kun meningen, at vi skulle se mandags koncerten, men fik muligheden for, at se begge koncerter (man siger jo ikke nej til sådan en "gave") :)

Har ikke rigtig taget nogle billeder, da jeg kun havde min iphone med... og den er ikke speciel god til at tage billeder... den er bedre til at optage med (i hvert fald til koncerter), men fik da taget et par stykker... og selvom de ikke er specielt gode, så vil jeg da lige dele dem med jer :)

Opvarming til Robbie var Olly Murs... må indrømme, at jeg ikke rigtig har hørt noget om ham inden koncerten, med undtagelse af en enkelt sang, så havde ikke rigtig nogle forventninger til ham. Blev dog positiv overrasket, da de fleste sange var rigtig gode (et par enkelte undtagelser), og så var han god til at få gang i publikum... hvilket jo er ret godt, når man nu er opvarmning act.

Setliste var:
1. Army Of Two (Video)
2. Dance With Me Tonight (Video)
3. Please Don't Let Me Go (Video)
4. Dear Darling (Video)
5. Right Place Right Time (Live video)
6. Oh My Goodness (Video)
7. Let's Grove Tonight / September / Boogie Wonderland (Live video)
8. Hearts Skips A Beat (Video)
9. Troublemaker (Video)


Kl. 21.30 ret præcis går Robbie på scenen, og giver et helt fantastisk show. Han forstår virkelig at underholde folk med: musik, show, dans, jokes... og så tager han pis på sig selv (og andre)... virkelig godt.
Vi stod ikke rigtig det samme sted hele tiden, da vi ikke havde ret "gode pladser"... men det var nemt at komme rundt om bag ved folk, så vi kunne se showet fra flere forskellige vinkler :)

Setlisten er:
1. Hey Wow Yeah Yeah
2. Let Me Entertain You (Video - starter først rigtig 1.20 inde i videoen)
3. Monsoon (Live video 2012)
4. Not Like The Others (Live video)
5. Minnie The Moocher (Live video)
6. Kids feat. Olly Murs (Live video)
7. Sin Sin Sin (Live video)
8. Bodies (Live video 2012)
9. Come Undone (Live video)
10. Walk On The Wild Side (ganske kort)
11. Never Forget (ganske kort)
12. Everything Changes
13. Strong (Live video)
14. Gospel (Live video)
15. Be A Boy (Live video)
16. Millennium
17. Better Man
18. Sexed Up (Live video - medley af sang 16 - 18)
19. Me And My Monkey (Live video)
20. Candy
21. Hot Fudge (Live video - inkl. Candy)
22. Rock DJ (Live video)

Ekstra numre:
23. Feel (Live video)
24. She's The One (Live video)
25. Angel (Live video)

Om tirsdagen var vi igen afsted, men denne gang fik vi en ret god plads, så så hele showet fra samme plads, men til gengæld kunne vi også se (det meste af) showet der hvor vi stod, så det var godt. Setlisten var det samme, men de jokes og spontane input han kom med var ikke det samme... og synes faktisk, at der var mere gang og sjov i den om tirsdagen i forhold til om mandagen... så tirsdagen show, var på en måde lidt bedre end mandag :)
Under tirsdagens koncert optog jeg mest, da de der billeder alligevel ikke rigtig er så gode...Her kan du se en af de videoer jeg optog tirsdag aften :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar