torsdag den 18. juni 2009

Niclas til børnefestival i Hinnerup

Dette indlæg er oprindeligt skrevet af "tante" Anette.... :)
------------------------------------------------------------------------

Mens mor og far var på Viborg Sygehus med de 2 nye brødre var Niclas, på besøg hos "tante" Anette i Søften 12-13 juni. Niclas skulle nemlig med Anette til Børnefestival i Hinnerup.

Før vi kunne komme helt til Søften skulle Niclas og Anette med toget fra Viborg hvor de hyggede sig med juice og frugt. Niclas kan godt lide at køre i tog, for der er så mange ting man kan kigge på, og der var også nogle sjove mennesker med toget han kiggede på. Da vi stod af toget kom Anettes søster Malene og hentede dem for der var alt for langt at gå hjem til Anette. Niclas syntes det var sjovt at køre med Malene og han sad og lavede ansigter og mærkelige øjne og det skulle Malene også se, og det syntes hun var sjovt.

Lørdag formiddag tog vi ned til Hinnerup for at deltage i festivallen. Det var meget spændene og der var så mange ting Niclas godt kunne lide at kigge på. Vi startede med at gå på skattejagt hvor vi skulle finde en tegning i nogle butiks vinduer, og dem fandt vi hurtigt for Niclas var rigtig god til at kigge efter dem.

Da vi havde været på skattejagt var det tid til Safari Show. Det var en mand der hed Søren som stod oppe på en lastbil sammen med en fræk abe og en tiger. Niclas kunne ikke rigtig lide det og blev lidt ked af det fordi tigeren bed Søren i benet, men han kunne også godt grine når den frække abe lavede sjovt.

Der var rigtig mange sjove ting man kunne opleve. da vi var færdig med Safari Show fandt Niclas hoppeborgen, men det ville han ikke for der var alt for mange store drenge der hoppede vildt, så det var meget sjovere at kigge på, men så fik han øje på den KÆMPE store sandkasse så der skulle vi skynde os over. Niclas kunne ikke selv komme op i sandkassen fordi den var så høj så Anette måtte lige hjælpe ham op. Det var rigtig sjovt at lege deroppe, men så kom der en dreng der hele tiden ville ødelægge det store bjerg Anette lavede til Niclas, og han ville også have den gravko Niclas legede med. Det var meget svært for Anette at få Niclas ned fra sandkassen igen for det var så sjovt at lege der. Men solen begyndte at kigge rigtig meget frem så vi skulle ned og smøres ind så vi ikke blev røde af solen.

Niclas fandt hurtigt nogle børn der legede og hoppede på madresser så det ville han også. Niclas var rigtig glad for at løbe rundt og hoppe på de madresser HOG gynmastik havde sat op til at lege på. Der var også nogle store drenge der lavede nogle flotte hop som Niclas syntes var rigtig flot. Der legede Niclas også lige indtil vi skulle have frokost.

Niclas var også oppe og se hvor Anette arbejder for vi skulle jo også tisse og så skulle det gå stærkt så vi havde ikke tid til at stå i kø og vente på de andre blev færdige, også var det godt at Anettes arbejde lå lige i nærheden så vi bare kunne gå derop og tisse. Niclas syntes det var sjovt at se hvor Anette arbejder når hun går på arbejde, og så var der slet ingen mennesker og helt mørkt fordi det var lørdag.

Vi sluttede festivallen af med at lave en lille lagkage som Niclas selv kunne bestemme hvordan skulle se ud. Han var godt nok ved at være træt og syntes ikke det var sjovt og gad ikke mere, så han blev rigtig sur. Men vi fik lavet den og Niclas syntes også den smagte rigtig godt.

Da vi skulle til at hjem fik vi øje på et tog der kørte rundt så det ville vi også lige ud og køre en tur i inden vi blev hentet af Malene og hendes kæreste. Det var rigtig sjovt syntes Niclas, men Anette syntes toget var alt for lille man kunne da slet ikke have sine ben nogen steder, men vi fik kørt en god tur rundt i byen.

Da vi kom hjem fik vi en is som vi nød ude i solen. Vi glemte vi at købe nede til festivallen, og Anette havde lovet at vi skulle have en is, så det fik vi bare derhjemme i stedet. Efter isen skulle Niclas lige ind og have sig en lur inden vi skulle med toget tilbage til Viborg hvor mor og far ventede på Niclas.

På tilbage turen havde vi taget madpakke med og Niclas syntes det var sjovt at drille Anette så han tog hendes cola hele tiden selvom han havde sin egen juice. Niclas fik også en dvd i toget som Anette glemte at give ham da han var blevet storebror, og den var han rigtig glad for.

Niclas i toget på vej til Søften

Safari Show

Niclas leger i den STORE sandkasse

Hopper rundt og har det sjovt

Frokost tid

Niclas der syntes det sjovt at han må løbe rundt og lege

Niclas sur mens han laver lagkage

Niclas der har taget Anettes cola.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar