tirsdag den 30. juni 2009

Orlov fra sygehuset

Weekenden d. 19 - 21 juni 2009
------------------------------------------------

Det var ellers meningen at Jesper skulle være på sygehuset i weekenden, og at Niclas skulle en tur hjem til kusinerne i Ikast, men så fik vi lige pludselig "lov til", at komme hjem på orlov i weekenden med drengene. Så kunne vi se hvordan det gik weekenden over, og så evt. blive udskrevet om mandagen.

Vi var hjemme ca. ved spisetid om fredagen, og drengene havde det rigtig godt hele aftenen. Det var noget andet med "mor" som pludselig fik høj feber og frøs selv med en dyne og et tæppe over sig. Vagtlægen kom ved 4tiden om natten, og kunne egentlig ikke rigtig gøre noget, andet end at give nogle piller for brystbetændelse.

Lørdag formiddag gik også rigtig godt med drengene... de sov det meste af tiden, og der var slet ingenting. Niclas kunne ikke rigtig forstå, at man skulle være en smule stille og gad ikke rigtig noget. Så vi aftalte med mormor at han kunne komme ud til dem et par timer.
Senere blev Tobias rigtig utilpas... han gad ikke sove, og skreg meget af tiden. Da det blev aften og han stadigvæk havde det "dårligt" ringede vi ind til B56 på sygehuset for at høre hvad vi skulle gøre. Vi blev enige om, at det sikkert var hård mave, og at vi kunne komme ind på afdelingen og få ham tjekket.
Lidt senere blev Niclas hentet af mormor og morfar, da det ikke var så smart at Niclas skulle tilbringe flere timer på sygehuset.

På sygehuset blev Tobias tjekket, og de mente stadigvæk at det var hård mave. Så han fik noget lactose som hjælper på hård mave. Og det må ha' hjulpet lidt, for han sov det meste af natten på sygehuset.

Da vi kom hjem søndag havde Tobias det stadigvæk skidt, så vi ville vente med at hente Niclas til han fik det lidt bedre (han havde fået noget mere lactose, og det skulle lige virke). Hen af eftermiddagen fik han det heldigvis bedre...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar