søndag den 22. september 2013

Tøsefest

Lørdag d. 21. september stod den på tøsefest. Vi havde vist alle set frem til en aften i hinandens selskab, så det skulle nok blive godt :)

Vi startede hjemme hos min veninde Nør, hvor vi fik skiftet til festtøjet. Senere kom min veninde Doris og Nør's veninde Lot... Så var vi klar til at tage afsted. Og sød som Nør's kæreste var, så gav han os da lige et lift ned til hallen.

Vi blev mødt med en masse glade tøser der var klar til en god aften, men også en masse glade mænd/tjener der var klar til, at give os alle en rigtig god aften.
hader at få taget billeder offentlig steder, så er overrasket
over, at der kun er blevet taget 2 billeder hvor jeg er med...
må være godt til at "gemme" mig :)

Når man ser bort fra maden og bandet, så var aften rigtig god, og vi morede os hele aften.. så det blev næsten ikke bedre.
Nu viste vi jo godt, at det var Moonjam der skulle komme og spille, så det var vi forberedt på, men de var nu værre end forventet. De kunne ikke rigtig få folk i stemning, og det var kun meget lidt der kom ud på dansegulvet (i forhold til andre år fik vi at vide).

Jeg havde været til tøsefest før, så jeg havde jo fortalt hvor god maden var, og der var masser at vælge imellem, så selv om man måske var lidt kræsen, så skulle der nok være noget man kunne lide.
Da maden blev serveret tog vi egentlig ikke ret meget, da vi troede det var en forret (det var rugbrød, ostebord, tapas, lakserolade og lign), så da vi fandt ud af, at det var det, vi fik at spise, så måtte vi da lige tage en potion mere.
De 2 fantastiske tøser Nør og Lot
Desserten var nu hellere ikke noget at råbe hurra for, men det var da bedre end forret/hovedretten :)

Ellers havde vi en rigtig god tjener ved vores bord, så var der på pletten hvis man manglede noget... og han blev da også udråbt som aftens tjener. Godt gået af en politiker :D

Vi havde en super god aften, og mener vi blev enig om, at vi nok tog afsted igen næste år :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar